Så var äntligen dagen kommen då det var tid för vårt efterlängtade webinarium med Patric Ragnarson. Med stor energi och stort engagemang beskrev Patric sin syn på hur hundars funktion kan kopplas till dess exteriör och vice versa. Kvällen ledord var: "Form follows function"

Vi vill tacka Patric och alla deltagare, som gjorde att det blev en mycket givande kväll!!

Läs hela inlägget »

På grund av den stora smittspridningen och de ny restriktioner som gäller i regionen så har vi beslutat att ställa in samträningen den 18 april i Nordvik.

Vi återkommer i början av maj när läget förhoppningsvis har förbättrats!
Fram till dess ber vi alla hålla i, hålla ut och hålla avstånd - och fortsätta träna era hundar på egen hand.

Läs hela inlägget »

Nu har vi inlett årets samträningar med en annandag påskträning vid Njurundakusten. Härligt att vi äntligen börjar få barmark. Skönt att få komma ut och börja träna i grupp, men såklart covid-anpassat med begränsat antal deltagare. Vi tackar Marie Bonnevier som lät oss hålla till på hennes fina skogsmarker. 

Vi har också glädjen att meddela att det nu ligger ute ytterligare två samträningar under april. Mer info under aktivitetsfliken.

Maria Sjöberg har också spikat datum för när hon och resten av FB-R-teamet kommer att hålla klubbens FB-R för året. Det blir en kvällsbeskrivning den 11 augusti. Mer info finns under FB-R-sidan.

Läs hela inlägget »
Vi bjuder in till vårens första samträning.

På annandag påsk kl.11.00 träffas vi ute i kustbandet i Njurunda.

Vi anpassar träningen efter hundarnas nivå, men temat är stadga, följsamhet och fokus. Vi tar också med lite vilt att öva med och håller lite lugn skotträning.

Begränsat antal platser pga covid. Anmäl här
 
Läs hela inlägget »

Äntligen har vi lagt de sista bitarna på plats inför att Anna-Lena Wendt och Jan-Erik Eriksson, Svartalwens kurser och träning, ska komma hit till sommaren.

Vi har pusslat ihop en funktionärsbelöningsclinic med Anna-Lena den 6 juli där hon kommer att ta upp tre alltid lika aktuella områden inom jaktträningen: avlämningar, koncentrera sig på rätt uppgift och bättre hörsamhet vid kontakt/stoppsignal. 

Vi har också planerat jaktkurs för två grupper en unghund/nybörjargrupp och en grupp mot ökl. Det blir två dagar med träning som inte kommer att lämna något till slumpen - det kan vi vara säkra på. Välkommen med din anmälan!

Läs hela inlägget »

Länkar

-

Senaste nyheter

Arkiv

Senaste nyheter