Den 11 augusti arrangerar vi FB-R i Sundsvallsområdet med Maria Sjöberg som beskrivare. Vi har en plats kvar. Välkommen med din anmälan!!
Mer info här

Läs hela inlägget »

Alldeles snart är det dags för sektionsmästerskap! 
Vi kommer på lördag att kunna kora våra sektionsmästare vid High Coast WT Challenge. På startlistan finns det 37 flattar totalt varav 19 är medlemmar i FRK Mittsvenska och därmed tävlar om sektionsmästartiteln i sin respektive klass. Varma lyckönskningar önskar vi alla startande!!

Mitt i semestrarna verkade våra medlemmar hunnit göra andra planer än att delta vid vår flatshow. Vi har därför beslutat att skjuta på utställningsdelen i vårt jubileumsfirande och istället arrangera en mysig inomhusutställning när höstmörkret lägger sig. Håll utkik efter mer info om det här på hemsidan, på facebook och i Charmören.

Läs hela inlägget »

Nu är anmälan öppen till både WT och Flatshow under vår jubileumshelg!

Vi kommer att löpande att fylla på med mer information om allt roligt och trevligt som vi planerar under helgen. Bäst att hålla utkik! ;)

Vi hoppas kunna erbjuda ett dignande prisbord och undrar om du har något att bidra med? Kanske har du en blomsterhandel och kan bjuda på blommor till vinnarna? Eller så känner du en ICA-handlare som vill skänka presentkort? Eller har en generös arbetsgivare som har fina "giveaways" - handdukar, buffar, kepsar, tröjor, väskor etc.? Kanske är du bra på trimning och kan erbjuda en gratis trimning?
Vi är tacksamma för allt!!! 

Läs hela inlägget »

Lisa Pettersson kommer att hålla en trimkurs i Örnsköldsvik den 28 juni. Välkommen med din anmälan!!

Nu har vi också öppnat upp för anmälan till clinic med Anna-Lena Wendt den 6 juli. Klubbens funktionärer får delta kostnadsfritt. Med de nya lättnaderna i pandemi-restriktioner öppnar vi upp även för att övriga medlemmar ska kunna anmäla till kvällen, mot en viss avgift. Välkommen med din anmälan!

Läs hela inlägget »

Vi vill tacka domare och funktionärer som arrangerade ett så fint prov utanför Sundsvall i lördags!

Sektionen firar 10-årsjubileum under året och vi kommer därför att särskilt uppmärksamma bästa flat i varje klass vid våra prov. Det lilla priset är en exklusiv FRK Mittsvenska dummy.

Denna gång vill vi rikta stort grattis till Toffedreams Sapphire och Lotta Moberg, som fick 1a pris i elitklass och Skeppartorps Battle of the Birds och Linda Vågberg, som fick 1a pris nybörjarklass.

Vi vill även gratulera övriga pristagare vid provet:
Elitklass
2a pris Happy Birdhunter´s Time After Time (golden), Boel Andersson
3e pris Skeppartorps Enjoy The Freedom (flat), Linda Vågberg
3e pris Lustans Misty Morning (flat), Kia Dahlström

Nybörjarklass
1a pris Lustans Take It To The Limit (flat), Maria Lusth
1a pris Flatterhaft Laphroaig (flat), Ulla Pietarinen
1:a pris Perdix Gundogs Sister Moonshine (lab), Therese Nordfeldt

Domare: Henry Carlsson
Provledare: Thomas Holmgren
Kommissarie: Sara Svedberg
Övriga funkisar: Helene Lindqvist, Marie Bonnevier, Jenny Westin, Karin Holmgren, Håkan Stolt

Läs hela inlägget »

Länkar

-

Senaste nyheter

Arkiv

Senaste nyheter