Träning inför Flatmästerskapet

Fotograf: Anna Wikström
Fotograf: Anna Wikström

Ska du anmäla till Flatmästerskapet i Umeå?

Vi hoppas på ett massivt deltagande från sektionens medlemmar nu när vi har så nära till mästerskapet. Om du är anmäld vill vi välkomna dig till våra WT-träningar för att slipa formen inför tävlingen.

Träningens upplägg

Eftersom Flatmästerskapet är upplagt i form av ett working test så kommer träningstillfällena att utgå ifrån detta upplägg. Vi träffas på olika platser och tränar på olika stationer utifrån den klass din hund ska starta i. De som ska vara med turas om att förbereda träningen och bjuder in med tid och plats.

Om man inte känner att man har kompetens att förbereda upplägg för alla klasser så är det inget problem, då hjälps vi åt, men tid och plats förväntas var och en bidra med.

Under träningen hjälper vi varandra att kasta, skjuta, agera domare etc. Det kommer inte att finnas någon instruktör, men om det blir problem så hjälper vi såklart varandra att lösa dem.

Om man har tänkt starta flera hundar på FM och därför vill träna flera hundar på våra träningar så skickas en anmälan in för varje hund.

Första tillfället träffas vi den 5 juni kl.18 i Byn utanför Kovland.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Linda Vågberg, 070-4688755
 

Om man inte har tänkt anmäla till FM...

Då är detta inte träningen för dig och din hund, men om du är intresserad av hur träningen går till så är du såklart välkommen att komma och titta eller ännu hellre hjälpa till.

Om du skulle vilja vara med på WT-träning även fast du inte ska starta på FM så är du också välkommen att kontakta Linda, 070-4688755. Om intresse finns så går det ju bra att sätta ihop en träningsgrupp med andra mål än FM.

Anmälan till FM-träning