Studiecirkel

Apporteringsträning & jaktprov

Under vintern/våren 2022 tänkte vi prova ett för oss nytt koncept med en studiecirkel där vi tillsammans utformar innehållet.

Den mörka och kalla vinterperioden kan ju lätt bli en tid när träningsinspirationen tryter. Vi tänkte försöka nyttja den perioden till att istället försöka vidareutveckla oss som hundtränare och kanske göra en individuell träningsplan inför barmarksperioden. Nu finns det ju också möjlighet att slipa på de där detaljerna som inte kräver barmark, kanske kan vi tipsa varandra om hur det kan utföras.

Idén är att vi träffas en bestämd dag och tid varannan vecka och diskuterar olika träningsupplägg, tipsar varandra om övningar, tittar på filmer från olika prov/field trials och tränare, allt i syfte att utvecklas vidare som hundtränare. Vi kan också filma träningen med våra egna hundar mellan träffarna och ta med för att tillsammans ge varandra tips för att komma vidare i träningen.

Med detta upplägg spelar det ingen roll vilken nivå man är som hundtränare eller vilken nivå ens hund är på. Det finns något för alla att hämta!

De fysiska träffarna kommer att hållas i Sundsvall, men vi erbjuder även ett digitalt alternativ om intresse finns.

Fem träffar - den första träffen den 20 januari kl.19.00
Pris 200 kr
Cirkelledare Linda Vågberg

Kontakta Linda Vågberg, ordforande@frkmittsvenska.se, 070-4688755, för frågor och mer info

Intresseanmälan

  • Behövs för vårt samarbete med Studiefrämjandet